1/14/2014

Sumuštiniai su ridikėlių ir pievagrybių pertepimu

Tikrai labai skanūs sumuštinukai. Net pastovėję ir suminkštėję neprarado skonio.

paskrudintos sumuštinių duonos riekelės
250 g pievagrybių
1 ryšelis ridikėlių
80 g. tepamo sūrio, pvz. Philadelphia
po žiupsnelį mairūno, baziliko, raudonėlio
keletas salotos lapų (visai pamiršau)

Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti, kol išsiskirs ir nugaruos sultys. Tuo tarpu riekelėmis supjaustyti ridikėlius. Dubenyje sumaišyti pakepintus pievagrybius, ridikėlius, sūrį ir prieskonines žoleles. Ant duonos riekelės dėti salotos lapą, ridikėlių ir pievagrybių pertepimą ir vėl duonos riekelę - daryti tiek sluoksnių, kiek norisi. Prieš patiekiant sumuštinį perpjauti įstrižai į 4 trikampėlius. Skanaus!


Šaltinis: www.balticchampignons.lt


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą