8/29/2012

Korėjietiška kiauliena

1 kg kiaulienos
3-4 skiltelės česnako
1 š. cukraus
3 š. sezamų aliejaus
2-3 lauro lapeliai
1 a. š. druskos
½ a. š. maltų juodųjų pipirų
5-6 š. sojų padažo
2-3 š. citrinos sulčių

Mėsą supjaustyti tokio dydžio gabalais, kaip šašlykui. Česnaką susmulkinti, berti cukrų, druską, pipirus, susmulkintus lauro lapelius, pilti sojų padažą, aliejų, citrinos sultis. Viską išmaišyti, pilti ant supjaustytos mėsos, labai gerai išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti. Mėsą kepti 200ºC orkaitėje neuždengtame inde apie valandą.

P.S. Pagal receptą dar reikėjo dėti svogūnų, bet kadangi jų keptų nevalgau, tai ir nedėjau. Nepaisant to, skonis tikrai labai geras, net kažkuom primena šašlykus...



Šaltinis: www.sonatinos-receptai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą