6/03/2014

Traškios šparaginės lazdelės

Po Benedikto kiaušinių dar liko šparagų, tad pagaminau užkandą prie alaus.

400 g šparagų (nuvalytų ir nulaužtais sumedėjusiais galiukais)
½ st. miltų
2 kiaušiniai (lengvai paplakti)
¾ st. maltų džiūvesėlių
¼ st. tarkuoto parmezano
druska, pipirai

Šparagus apvolioti miltuose, pamirkyti kiaušinių plakinyje (į kiaušinius berti druską ir pipirus), tuomet apvolioti džiūvesėlių ir sūrio mišinyje. Dėti ant grotelių arba kepimo popieriumi išklotos skardos, kepti 210ºC apie 10 minučių - kol įgaus auksinę spalvą. Palaukti kol šiek tiek praauš, ir užkandziauti!


Šaltinis: www.closetcooking.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą