2 vištos krūtinėlės be odos
1 kiaušinis
aliejaus kepimui
3 skiltelės česnako
½ a. š. ciberžolės
ryžių
1 raudonoji paprika
druskos, juodųjų pipirų
½ a. š. maltų paprikų
1 a. š. kario
Ryžius išvirti. Vištieną supjaustyti kubeliais, papriką - smulkesniais kubeliais, česnaką sukapoti. Į gilią keptuvę ar puodą pilti aliejų, sudėti vištieną, susmulkintą česnaką, paprikas ir pakepinti. Suberti virtus ryžius, ciberžolę, karį, pipirus, druską, maltą papriką ir viską gerai išmaišyti. Keptuvėje esančių ryžių viduryje padaryti duobutę, į ją įpilti šiek tiek aliejaus ir išplaktą kiaušinį, sumaišyti.
P.S. Man šiame patiekale trūko pomidorų, todėl ant viršaus dėjau pomidorų padažo. Sekantį kartą gamindama įdėsiu trintų pomidorų.
Šaltinis: tarp asmeninių virtuvės užrašų rasta iškarpa
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą