1 st. miltų
⅓ st. cukraus
¾ a. š. kepimo miltelių
¾ a. š. kepimo sodos
žiupsnelis druskos
1 a. š. vanilinio cukraus
1 kiaušinis
150 natūralaus jogurto
1 š. aliejaus
Sumaišyti sausus ingridientus: miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir cukrų. Išplakti kiaušinį su aliejumi bei jogurtu. Supilti miltų mišinį ir gerai išmaišyti. Krėsti į sviestu pateptą formą (mano atveju keksinę su popierinėmis formelėmis, tešlos dėti maždaug po šaukštą) ir kepti 200ºC orkaitėje apie 10-16 minučių priklausomai nuo kepinio dydžio.
P.S. Iš šios normos išėjo 15 vidutinio dydžio keksiukų, keptų 13 minučių.
Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal www.forellesreceptai.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą