2/27/2013

Įdarytos bandelės

mėsainių bandelės
mėgstama mėsytė - virtos arba parūkytos
pievagrybiai
tarkuotas fermentinis sūris
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo
mėgstamų prieskonių

Nupjauti bandelių viršų ir išskuobti duobutes, kad būtų kur dėti įdarą. Įdarui supjaustyti ir šiek tiek apkepinti pievagrybius, supjaustyti mėsyte. Viską sumaišyti - pievagrybius, mėsyte, tarkuotą fermentinį sūrį, majonezą, pomidorų padažą ir mėgstamus prieskonius. Šiuo įdaru pripildyti bandeles, uždengti nupjautais viršumis ir dėti  į vidutinio karštumo orkaitę (apie 170ºC), kol išsilydis sūris.

P. S. Į bandelių įdarą galite įdėti ir daržovių arba bandeles patiekti su šviežių daržovių salotomis.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą