2/05/2013

Obuolių lazanija

Vis bandau atrasti pudingą :)

1 pakelis vanilinio pudingo
4 vidutiniai arba dideli obuoliai
⅓ st cukraus
¾ st vandens
1 š. maltų migdolų
saujelė razinų
½ a. š. cinamono
½ a. š. malto muskato
5 lazanijos lakštai
saujelė migdolų drožlių
cukraus pudros

Pudinga paruošti pagal nurodymus ir pravėsinti.
Nuluptus obuolius supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir virti kol suminkštės (apie 10 minučių). Atšaldžius sumaišyti su cinamonu, maltu muskatu, razinomis ir maltais migdolais.
Lazanijos lakštus apvirti. Nedideliame sviestu išteptame kepimo inde dėti lazanijos lakštą, obuolių įdaro, pudingo, vėl lakštas, obuoliai, pudingas. Paskutinis sluoksnis turi būti obuoliai su pudingu. Pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 170ºC orkaitėje apie 30-40 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra.


Šaltinis: pritaikyta šeimai pagal www.forellesreceptai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą