2/21/2013

Sveikesni karšti sumuštiniai

Kaip ir visi vaikai, maniškės mėgsta sumuštinius. Tad jei sumuštiniai, tai tebūnie nors kiek sveikesni :)

batono riekelės
obuoliai
cukrus
cinamonas
varškė
kiaušinis

Obuolius sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti cukrumi, cinamonu ir išmaišyti. Varškę gerai išsukti su kaiušiniu ir cukrumi. Ant kiekvienos batono riekelės dėti po šaukštą obuolių masės, ją paskirstyti, bet ne iki pat kraštų. Obuolių masę apdengti varške, šį kartą iki pat batono riekelių kraštų. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus.

P. S. Obuolių masę dariau rūgštesnę, o varškę vidutinio saldumo - gavosi labai skanūs sumuštinukai.


Šaltinis: www.forellesreceptai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą