vištienos filė
džiūvesėliai
kietasis sūris (pvz. Džiugas)
mėgstami paukštienos prieskoniai
druska, pipirai
įvairios salotos
pomidorai
agurkai
Salotų padažui:
2 š. medaus
2 š. baltojo vyno acto
4 š. alyvuogių aliejaus
1 a. š. citrinos sulčių
1 a. š. garstyčių
Kietąjį sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti su džiūvesėliais, prieskoniais, pipirais ir druska. Vištienos filė supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais, tuos gabalėlius apvolioti paruoštame mišinyje, dėti ank kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 195ºC orkaitėje apie 15 minučių.
Kol vištiena kepa, susmulkinti salotas ir dėti į lėkštes. Ant viršaus dėti smulkintus pomidorus ir agurkus. Apšlakstyti paruoštu padažu (Padažui visus ingridientus sudėti į nedidelį stiklainėlį, uždengti ir gerai supurtyti, kad visi ingridienati susimaišytų į vientisą masę.). Ant viršaus uždėti iškepusius vištienos kąsnelius ir patiekti.
Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal eclecticrecipes.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą