9/06/2013

Voveraičių padažas su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

1 š.sviesto
1 š. aliejaus
200 g šviežių voveraičių
½ st. saulėje džiovintų pomidorų, supjaustytų juostelėmis
¼ st. smulkintų alyvuogių
druskos, juodieji pipirai
makaronai
parmezano sūrio apibarstymui

Ant vidutinio karštumo ugnies keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti aliejų ir vis pamaišant apkepti voveraites, kol suminkštės. Suberti saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges, dar pakepinti 3-4 minutes. Pagardinti druska, pipirais, patiekti su makaronais ir parmezano sūriu. Skanaus!


Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal www.sonatinos-receptai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą