Labai neįprasto skonio, bet tikrai skanu.
250 g pievagrybių
200 g konservuoto tuno
2 vidutiniai obuoliai
2 vidutiniai pomidorai
1-2 š. majonezo
6 lietiniai arba tortilijos
druska, pipirai
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti ant aliejaus. Leisti atvėsti. Tuną nusunkti, sudėti į dubenį ir sutrinti šakute. Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Iš pomidorų išimti sėklas ir taip pat supjaustyti kubeliais. Obuolius ir pomidorus sudėti į indą su tunu, paskaninti druska, pipirais, įdėti majonezą, atvėsusius pievagrybius ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę padalinti ant lietinių ar tortilijų ir suvynioti. Skanaus!
Šaltinis: www.balticchampignons.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą