12/12/2013

Vištienos filė su vyno padažu ir vynuogėmis

4 vištienos filė
80 g sviesto
vištienos prieskonių
žaliųjų vynuogių
160 ml grietinėlės (riebesnės)
160 ml baltojo sauso vyno
paskrudintų kedro riešutų (neturėjau)

Vištienos filė įtrinti prieskoniais ir iškepti iš abiejų pusių keptuvėje su sviestu. Sudėti pusiau perpjautas vynuoges (jei su kauliukais - juos pašalinti), supilti vyną ir porą minučių patroškinti. Supilti grietinėlę ir dar patroškinti. Prieš patiekiant apibarstyti kedro riešutais. Skanaus!

P. S. Padažas gavosi labai skanus, gal tik skystokas, nes grietinėlė nebuvo riebi. O vat pačios troškintos vynuoges man nepatiko...



Šaltinis: senasis receptų sąsiuvinys

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą