Ypač tinka su keptu viščiuku arba kefyru.
1 kg bulvių
5 a. š. garstyčių
50 ml aliejaus
1 a. š. druskos (apvirimui)
½ a. š. maltų juodųjų pipirų
2 skiltelės česnako (išspaustos)
1 a. š. džiovinto raudonėlio
kmynų pagal skonį
Bulves nuskusti, supjaustyti skiltelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje apie 5 minutes. Vandenį nupilti ir palikti bulves apdžiūti.
Visus marinato produktus gerai sumaišyti, pilti ant bulvių ir dar kartelį viską gerai išmaišyti, kad bulvės pasidengtų marinatu. Palikti bent 30 minučių pasimarinuoti (aš laikiau per naktį). Kepti 200ºC orkaitėje apie 30 minučių kol gražiai apskrus. Skanaus!
Šaltinis: www.5braskes.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą