3/06/2013

Cannelloni su jautienos ir varškės įdaru

13 vnt cannelloni makaronų
300 g maltos jautienos
100 g varškės
4 š. grietinės
druska, pipirai
1 a. š. svogūnų miltelių
mėsos prieskoniai
1 š. sviesto
džiovintas bazilikas
džiovintas mairūnas
krapai (švieži arba šaldyti)

Varškę gerai ištrinti su druska, pipirais, mėsos prieskoniais, svogūnų milteliais ir 3 š. grietinės. Įmaišyti maltą jautieną. Šia mase prikimšti makaronus, dėti į puodą, pripilti vandens, kad apsemtų makaronus ir virti apie 25 minutes. Tuomet, jei puode dar yra skysčio, kažkiek jo nupilti, jame ištirpdyti sviestą, išmaišyti 1 š. grietinės, baziliką, mairūną ir smulkintus krapus. Visą šį padažą supilti atgal į puodą ir dar patroškinti 5-7 minutes. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą