Greita ir skanu, vaikai suvalgę savo porcijas norėjo dar :)
200 g penne makaronų
200 g maltos jautieno
2 vidutinio dydžio pomidorai
1 česnako skiltelė
5 graikinių riešutų branduoliai
2 š. su kaupu rikotos
50 g kietojo sūrio (paskutinis atradimas "Parnidžio", 18 mėn brandinimo)
didelė sauja šviežių bazilikų
2 š. alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų, druskos
Į "blenderį" sudėti česnaką, riešutus, rikotą, kietąjį sūrį, bazilikus, pomidorus be sėklų, supilti aliejų ir viską gerai sutrinti.
Makaronus išvirti al dante. Kol verda makaronai, keptuvėje pakepinti smulkintą jautieną, paskaninti druska ir pipirais.
Išvirusius makaronus nukošti, sudėti į keptuvę, kurioje kepė mėsa. Ten pat sudėti paruoštą padažą ir kaitinant ant vidutinio karštumo ugnies viską išmaišyti. Apkepti apie dvi minutes ir patiekti. Skanaus!
Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal www.isbandytireceptai.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą