10/03/2013

Maskarponės blyneliai

Burnoje tirpstantys blynai - minkštučiai, purūs, tiesiog pasakiški :)

2 kiaušiniai
2-3 š. cukraus
žiupsnelis druskos
250 g maskarponės (arba rikotos)
140 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių (nubraukti)
120 ml pieno
1 a. š. vanilinio cukraus

Viename dubenyje persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Atskirai išplakti kiaušinių trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įplakti maskarponę ir pieną. Taip pat į plakinį įmaišyti miltus, bet nemaišyti per daug. Atsargiai įmaišyti iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus kartu su žiupsneliu druskos. Kepti šaukšto dydžio blynelius (net nereikėjo riebalų). Skanaus!


Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal shirshiulizdas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą