11/21/2013

Kalakutienos krūtinėlė su persikais

Tiesiog skanu ir nesudėtinga.

500 g kalakutienos (arba vištienos) krūtinėlės
5 š. sojos padažo
2 š. medaus
7 š. persikų nektaro
1 š. aliejaus
1 š. kapotų krapų
1 skiltelė labai smulkiai supjaustyto česnako
250 g konservuotų persikų
1 š. miltų
1 š. balzamiko acto
¼ a. š. imbiero miltelių
druskos

Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyto šiaudeliais.
Sojos padažą, medų ir nektarą sumaišyti ir šiuo marinatu užpiltą mėsą palikti 2 valandoms marinuotis. Tuomet mėsą išimti iš marinato, šiek tiek nusausinti ir kepti aliejuje apie 10 minučių ant stiprios ugnies.
Į likusį marinatą supilti balzamiko actą ir 50 ml vandens. Į kepančią mėsą sudėti krapus, česnaką ir smulkintus persikus. porą minučių pakepus, sudėti miltus, supilti marinatą ir dar patroškinti apie 15 minučių ant silpnos ugnies. Paskaninti druska, imbieru, patiekti su ryžiais. Skanaus!


Šaltinis: pritaikyta šeimynai pagal www.isbandytireceptai.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą